Owoce lata - biszkopt jasny, śmietana z serkiem mascarpone i białą czekoladą, owoce: banan, kiwi, brzoskwinia, mandarynka, winogron, (dodatkowo w sezonie letnim truskawka, malina, borówka).
Jagodowy - biszkopt ciemny, blat bezowy, śmietana z mascarpone i białą czekoladą, śmietana jagodowa, dodatek owoców borówek i malin.
Jagodowy z martini - biszkopt jasny, śmietana z mascarpone i białą czekoladą, śmietana jagodowa z borówkami, curd cytrynowy, żelka z martini.
Malinowy z toffi - biszkopt jasny i ciemny, warstwa kajmaku, śmietana malinowa, śmietana z mascarpone i białą czekoladą.
Malinowy - biszkopt jasny, śmietana jogurtowa z musem z malin.
Chałwa - biszkopt jasny i ciemny, śmietana o smaku chałwy, krem chałwowy, powidła śliwkowe lub czerwona porzeczka, śmietana kawowa.