Logo

55-220 Kopalina, ul. Główna 55B
tel.: 71 318 60 46, 691 129 847

 
Logo

Zamówienia


Aby sprawnie złożyć zamówienie prosimy o zapoznanie się z poniższą treścią


1. Skontaktuj się z nami - najlepiej telefonicznie:

 2. Przygotuj niezbędne informacje:

  • ilość porcji - nie kilogramów,
  • wzór z naszej oferty, pełny symbol umieszczony pod zdjęciem lub projekt własny, prosimy o przesłanie na adres e-mail: tortissima@wp.pl
  • wybór smaku, treść dedykacji.
Prosimy o dokładne przemyślenie treści zamówieniawszelkie późniejsze zmiany (treść dedykacji, kolorystyka itp.) mogą skutkować naliczeniem dodatkowej opłaty
 
3. Wpłać zadatek osobiście lub na konto bankowe w dniu potwierdzenia dostępności terminu/złożenia zamówienia:

  • nr konta: 18 1050 1575 1000 0090 6527 4004
  • w tytule przelewu należy podać wyłącznie termin odbioru oraz imię nazwisko zamawiającego.
4. Odbierz zamówienie w umówionym dniu - płatność tylko gotówką

  • UWAGA! w sobotę - odbieramy zamówienia w godzinach otwarcia cukierni tj. 9:00 - 12:00.
5. Wykonanie tortów

  • Torty wykonujemy dostosowując się do Państwa liczby gości. Jeśli ma wystarczyć na dokładki należy to uwzględnić przy zamówieniu.
 6. Nie ma reguły co do czasu zamawiania tortu, czy innych słodkości

  • Najlepiej zamawiać min. 2-3 tygodnie przed planowaną imprezą - torty urodzinowe, a kilka tygodni do nawet kilku miesięcy wcześniej torty weselne/komunijne.
  • Przy dużym nakładzie pracy (najczęściej są to terminy majowe lub świąteczne) gdy nasz kalendarz się wypełni - musimy odmawiać, ale może to dobra okazja by zamówić tort już dzisiaj na następną uroczystość?
7. Dekoracje

  • Przy dekoracjach kwiatami żywymi, z przyczyn od nas niezależnych, nie gwarantujemy dokładnego odwzorowania gatunków i kolorów kwiatów.
  • W dekoracjach tortów mogą znajdować się elementy niejadalne, które należy usunąć przed pokrojeniem tortu (informacji udziela sprzedawca w momencie wydawania tortu).
 8. Odbiór zamówienia
 
  • Po odebraniu zamówienia, zamawiający przejmuje za nie pełną odpowiedzialność. Wypieki oraz inne słodkości powinny być przewożone ze szczególną starannością, aby nie uległy uszkodzeniu.
9. Sposób przechowania

  • Sposób przechowania jest uzależniony od zakupionego wyrobu, torty i ciasta tortowe należy przechowywać w temp. 1-4 st. C , maksymalnie 2 dni (pod warunkiem nieprzerwanego ciągu chłodniczego). W razie wątpliwości prosimy o kontakt.